Handelsbetingelser

SALG OG LEVERING

Alle priser er i DKK og incl. 25% moms, samt alle afgifter, med mindre andet er angivet. Da Hanada City ApS / HanadaCards.dk også køber samlinger fra private, vil udvalgte varer være omfattet af brugtmomsordningen.

Kunden er omfattet af dansk lovgivning.

Vi afsender normalt din ordre inden for 1-3 arbejdsdage medmindre en anden leveringstid er angivet på produktet - Vi oplyser senest inden for 5 dage efter bestilling, leveringstiden såfremt varen ikke kan afsendes inden for 1-3 arbejdsdage. Alle ordre bekræftes pr. mail.

Når du handler på Hanada City ApS / HanadaCards.dk indgåes alle aftaler på dansk.

Fragt

Alle ordrer under DKK 999,- pålægges fragt


Priserne er som følger:


GLS Pakkeshop: DKK 45,-

GLS Privatlevering: DKK 75,-


Ordrer over DKK 999,- sendes fragtfrit i Danmark til GLS Pakkeshops. Ordrer til udlandet tillægges ekstra fragt, der er afhængig af destinationen. Ved fragtfri levering, kan der mod en mindre merpris vælges alternative leveringsmuligheder.


Fortrydelsesret:

Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på HanadaCards.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare. Ved modtagelse af varen anslår Hanada City ApS værdien af det returnerede produkt, der som udgangspunkt vil være identisk med købsbeløbet. Er produktet returneret med fejl eller mangler er det alene Hanada City ApS der vil vurdere nedslag i værdi.


FORTRYDELSESRET

Når fortrydelsesretten udnyttes har du mulighed for at rekvirerer en pakkelabel til returforsendelsen hos Hanada City ApS / HanadaCards.dk - du kan også selv betale portoen for at sende varen retur, men denne refunderes ikke af Hanada City ApS / HanadaCards.dk.


Varen kan sendes til :

Hanada City ApS

Vesterbrogade 208

1800 Frederiksberg

Att.: Retur


Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset.


Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondence mv, samt årsag til returnering (Fortrydelse, defekt, ombytning osv.) Se Forbrugeraftalelovens standard fortrydelsesformular på sidste side i disse salgs- og leveringsbetingelser, eller benyt den i forsendelsens medfølgende returseddel.


Bemærk at vi ikke modtager pakker der fremsendes uden omdeling eller pr. efterkrav

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb, dog senest 14 dage efter køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk at vi tilbyder gratis returfragt - information om dette medfølger i forsendelsen. Den gratis returfragt gælder kun forsendelse fra adresser i Danmark og til Hanada City ApS.


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

- Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg

- Produkter købt via box break

- Forseglede booster pakker eller boxe, uanset produktionsår

- Forseglede produkter med samlekort produceret før 2016

- Gradede kort leveret i beskyttelseslomme med tamper seal, hvor tamper seal er brudt.


Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andre ord – du kan se og prøve varen på samme måde, som hvis du ser eller prøver den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er Hanada City ApS / HanadaCards.dk der vurdere vares stand og værdi ved returneringen. Medfølger den org. emballage ikke eller er den beskadiget, vil det som udgangspunkt være en forringelse af varens værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.


Vi returnerer ikke fragtomkostninger for erhvervskøb samt omkostninger til forsendelse til lande uden for Danmark, herunder Færøerne og Grønland.


Vi tilbyder delvis fortrydelse af et køb, men evt. fragtomkostninger i forbindelse med levering af købet refunderes ikke ved delvis fortrydelse af et køb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Du kan også benytte lovens standardfortrydelsesformular som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser. Anvendelse af formularen er ikke obligatorisk.

Vi tager forbehold for tekniske fejl, der kan medføre forkerte priser. I tilfælde af en teknisk fejl, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

Logstatistik bruges på HanadaCards.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.


På Hanada City ApS / HanadaCards.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Salg til udlandet:

Det er kun muligt at lave ordrer pr. kreditkort fra udlandet, dog er Rusland pt. Blokeret af betalingsindløsere. Der tillægges ekstra porto for forsendelse til andre skandinaviske lande. 

Er du tilmeldt et af Hanada City ApS / HanadaCards.dk's gratis foredrag/arrangementer/meetups, accepterer du at blive opkrævet et no-show fee på DKK 150,- hvis du ikke møder op uden at melde afbud mindst 24 timer før.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt Hanada City ApS / HanadaCards.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Nævnenens Hus kan kontaktes på:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Betalingsmuligheder:


Du kan vælge mellem 2 forskellige betalingsformer:


  1. Betaling med Visa, Visa Electron, MasterCard

Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Shipmondos betalingsgateway, hvor du skal indtaste dit kortnummer og udløbsdato. Er du usikker på at benytte dit kreditkort på nettet, kan du læse mere om betaling på nettet på www.nets.eu Når vi har registeret din ordre, afsender vi din bestilling inden for 1-4 arbejdsdage. Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken Hanada City ApS eller andre har mulighed for at læse disse data.


Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Hanada City ApS / HanadaCards.dk Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


HUSK: VI HÆVER FØRST DIN BETALING NÅR VAREN ER AFSENDT TIL DIG !!!


  1. Mobilepay

Når du har udfyldt din ordre-form, bliver du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Shipmondos betalingsgateway, hvor du skal indtaste det telefonnummer du benytter til MobilePay. Herefter skal du godkende købet via Mobilepay appén på din telefon. Der pålægges ikke betalingen yderligere betalingsgebyr.


---------------------------------------------------------------------------------------

STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR


TIL:

Hanada City ApS / HanadaCards.dk

Vesterbrogade 208

1800 Frederiksberg C

kontakt@ HanadaCards.dk


Jeg meddeler herved at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:


1._____________________

2._____________________

3._____________________

4._____________________leveret via ordrenummer: ______NP_______Ordren er bestilt d. __/__-20__ og modtaget d. __/__-20__Købers navn: __________________________

Købers adresse __________________________

Købers Postnr+by: ______ _____________________________________

UnderskriftDato: __/__-20__Opdateret d. 01/01/2024