KOmmende events

Du kan finde HanadaCards.dk til en lang række nørde- og samlerkorts messer og meetups i 2024.

J-Popcon

D. 16 - 18. Febraur i Øksnehallen.

Det forventes at omkring 5.000 fans af anime- og Japansk popkultur vil møde op til en weekend proppet med oplevelser i form af talks, koncerter, fashion, videospil og en masse andet. HanadaCards.dk har en 9 kvm bod i J-Popcons dealer room og er at finde hele weekenden til eventet.

CPH Toy Fair

D. 03. Marts i Ballerup Hallen.

Danmarks største og fedeste messe for legetøj! Arrangementet finder sted i en stor gymnastik sal og der er proppet med sjove boder, der har alt fra Star Wars figurer til sjældne videospil. HanadaCards.dk har to borde til eventet og bidrager med et stort sortiment af gradede Pokemon kort og en masse booster pakker på både Engelsk og Japansk.

Nordic Card Show

D. 20. April i Vejlby-Risskov Hallen (Aarhus).

Det absolutte mecca for samlerkort i Danmark! Nordic Card Show er drevet af ildsjæle og lavet til dedikerede samlere, hvad end det er af Pokemon eller Fodbold kort - eller andre serier af samlerkort. Showet i Aarhus er en stor oplevelse og jeg tager glædeligt HanadaCards.dk med hele vejen fra København og til Aarhus, fordi det er så fedt! Jeg har tre borde til årets show og jeg håber at se en masse af jer derude!

PokeFyn

D. 15. Juni. på Bastionen i Nyborg.

Fyn har fået sit eget Pokemon event! Jeg betragter det som en blanding af en lille messe og et kæmpe meetup. Mit gæt er at der vil være skruet helt op for hyggen for nørderiet. Eventet er arrangeret af bl.a. Zardman, Birkemon og flere mega søde ildsjælde. Jeg møder op derude med en bod proppet med det bedste fra shoppen, så kom forbi og sig hej!

PokeKon x Nordic Card Show

D. 7. - 8. September i Hafnia Hallen (Valby/ København).

Årets største Pokemon event! Hver år holder Pokemons.dk og Nordic Card Show et giga event i Hafnia Hallen i Valby. Der er som oftest alt fra skattejagt til børn, mini-kursus i at se om kort er ægte, live optagelser af podcasts, konkurrencer, auktioner og meget mere. I Pokemon samlerverdenen, er det det mest forventede event hvert år. I 2024 bliver det fjerde år at det afholdes. HanadaCards.dk er selfølgelig med og fylder boden op med alt det bedste fra shoppen.

GeekCon

Omkring november i Nykøbing F Hallen.

Sydhavsøernes største nørdemarked var utroligt velbesøgt i 2023 og her til efteråret går rygtet på at det bliver i en endnu større hal, med endnu flere boder. Jeg betragter det som et loppemarked med alt mellem himmel og jord indenfor nørdi. Jeg kommer med en HanadaCards.dk bod, der vil være godt proppet med Pokemon kort på både engelsk og japansk.